Tītara šķiņķa strēmelītes, apceptas sarkanajā palmu eļļā, pievienotas pāris šķipsniņas sāls
Svaigu salātu mix
Ķiršu tomāti
Svaigs gurķis
Paipalu oliņas
Rīvēts cietais siers
Ķirbju, saulespuķu un čia sēkliņas
Malti pipari
Sarkanā Palmu eļļa Carotino
Citējot autora vārdiem:
"Ja manās mājās top svaigi salāti, tad sarkanā palmu eļļa Carotino ir to neatņemama sastāvdaļa. Man patīk, kā eļļa saspēlējas ar citām garšām - nenomācot, bet papildinot tās, vienlaikus izceļot salātu garšu. "Šodien pirmo reizi pamēģināju sarkanajā palmu eļļā apcept tītara šķiņķa strēmelītes, ko pievienot salātiem. Garša pavisam noteikti attaisnoja manas cerības, taču visvairāk pārsteidza, cik acij tīkamu, krāšņi zeltainu nokrāsu, ieguva pannā čurkstošie gaļas gabaliņi! Ne velti mēdz teikt, ka ēdiena baudīšana sākas jau ar skatienu!"
Salāti ar sarkanajā palmu eļļā Carotino
ceptām tītara šķiņķa šķēlītēm
Adrese: Margrietas 7, Rīga, Latvia / e-mail: rbi@latnet.lv Tel: 371-2913251