Sarkana palmu ella Carotino; Red palm oil Carotino


Carotino sarkanā palmu eļļas pielietošana cepumos





Carotino Sarkano palmu eļļu  izmanto maizes un konditorejas izstrādādājumos.

Var izmantot tīrā veidā, jaucot kopā ar margarīnu, sviestu vai citām augu eļļām.

Galvenais pielietošanas mērķis

Izstrādājumiem ir zeltaina krāsa un produktu padara bagātāku ar karotīniem, E vitamīna Tokoferoliem un Tokotrienoliem.

Pārtikas izstrādājumu pozītīvās īpašības un ieguvumi:

· Satur dabīgos karotīnus;

· Pagarina galaprodukta derīguma termiņu;

· Satur dabīgo E vitamīnu (Tokoferols un Tokotrienols);

· Dabīgā krāsviela;

· Nesatur sintētiskās krāsvielas;

· Nesatur kaitīgās trans taukskābes;

· Iespējama produktu differenciācija;

· Plaša informācija par uzturvērtību;

 

Atpakaļ