Adrese: Margrietas 7, Rīga, Latvia / e-mail: rbi@latnet.lv Tel: 371-29132516
Cik daudz un kā lietot “Carotino” eļļu?
Tikai viena ēdamkarote (14 grami) sarkanās palmu eļļas "Carotino" ir pietiekami, lai organisms saņemtu dienā ieteicamo E vitamīna devu un A vitamīna izejmateriālu - karotinoīdus. Visa ģimene, lietojot "Carotino", drošā un ērtā veidā var uzņemt dabīgos antioksidantus. “Carotino” eļļai ir neitrāla, patīkama garša, tādēļ pielietošanas spektrs ir plašs - var izmantot tīrā veidā, kopā ar citronu sulu salātu mērču pagatavošanai, kā sastāvdaļu maizes un konditorejas izstrādājumos, pielietojama arī kā taukviela ēdiena gatavošanai u.c. Šī eļļa tiek izmantota arī pārtikas ražošanā, kā arī kosmētikā.
“Carotino” nozīme pārtikas produktos
Pateicoties E vitamīnam, karotinoīdiem un Q10, kas ir spēcīga antioksidantu kompozīcija, produkti kļūst vitamīniem bagātāki, dabīgi iegūst ilgāku derīguma termiņu un izteikti dzeltenu nokrāsu. Maizei un cepumiem uzlabojas garšas īpašības un tekstūra, tie ilgāk nesakalst. Biskvītus un krēmus iespējams labāk uzputot. Cepot eļļa iztur augstākas temperatūras, tādējādi mazinās sadedzināšanas/apdegšanas risks