RBI SIA daliba izstades, seminaros, konferences Eiropā un Malaizija, Indonezija Sarkana palmu ella Carotino
Publikacijas sarkana palmu ella Carotrino Latvija, Lietuva, Igaunija, Baltijas valstis
Sarkana palmu ella Carotino apraksts
RBI SIA izejvielas, sarkana palmu ella, palmu kodolu ella, kokosriekstu ella, kakao, ingredients Red palm oil CAROTINO Latvia,Lithuania, Estonia, Baltics
Apraksts par Carotino SDN.BHD, Sarkanas palmu ellas Carotino izplatitajs RBI SIA Latvija, Lietuva,Igaunija, Baltijas valstis
Apraksts par firmu RBI SIA, Sarkanas palmu ellas Carotino izplatitajs RBI SIA Latvija, Lietuva,Igaunija, Baltijas valstis
Sarkana palmu ella Carotino Facebook
Red palm oil Carotino in Latvia, Lithuania, Estonia, Baltic states, RBI SIA distributor of red palm oil Carotino
Sarkana palmu ella Carotino Latvija, Lietuva, Igaunija un Baltijas valstis

Sarkana palmu ella Carotino Facebook

                        Adrese:  Margrietas 7, Rīga, Latvia / e-mail: rbi@latnet.lv   Tel: 371-29132516

Cik daudz un kā lietot “Carotino” eļļu?



Tikai viena ēdamkarote (14 grami) sarkanās palmu eļļas "Carotino" ir pietiekami, lai organisms saņemtu dienā ieteicamo E vitamīna devu un A vitamīna  izejmateriālu - karotinoīdus. Visa ģimene, lietojot "Carotino", drošā un ērtā veidā var uzņemt dabīgos antioksidantus. “Carotino” eļļai ir neitrāla, patīkama garša, tādēļ pielietošanas spektrs ir plašs - var izmantot tīrā veidā, kopā ar citronu sulu salātu mērču pagatavošanai, kā sastāvdaļu maizes un konditorejas izstrādājumos, pielietojama arī kā taukviela ēdiena gatavošanai u.c. Šī eļļa tiek izmantota arī pārtikas ražošanā, kā arī  kosmētikā.






“Carotino” nozīme pārtikas produktos



Pateicoties E vitamīnam, karotinoīdiem un Q10, kas ir spēcīga antioksidantu kompozīcija, produkti kļūst vitamīniem bagātāki, dabīgi iegūst ilgāku derīguma termiņu un izteikti dzeltenu nokrāsu. Maizei un cepumiem uzlabojas garšas īpašības un tekstūra, tie ilgāk nesakalst. Biskvītus un krēmus iespējams labāk uzputot. Cepot eļļa iztur augstākas temperatūras, tādējādi mazinās sadedzināšanas/apdegšanas risks